Wat is het voordeel voor u?

Stichting Browsesafe is het keurmerk voor webwinkel en websites waardoor u als consument weet dat ze aan strenge criteria voldoen met betrekking tot algemene voorwaarden, privacy en veiligheid.

Waarvan bent u verzekerd?

  • Bij het doen van een online aankoop of het online invullen van een formulier bent u ervan verzekerd dat dit via een beveiligde verbinding wordt verstuurd. De aangesloten leden ondergaan ieder jaar een uitgebreide security scan om deze veiligheid te waarborgen.
  • In het geval van een klacht bemiddelt Stichting Browsesafe voor u. In de meeste gevallen betekent dit dat uw klacht naar tevredenheid wordt opgelost voordat de klacht juridische gevolgen krijgt.
  • Algemene voorwaarden van alle bij Stichting Browsesafe aangesloten webwinkels en websites zijn uitvoerig getoetst. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan
  • De webwinkels en websites die aangesloten zijn bij Stichting Browsesafe hebben zicht geconformeerd aan ons privacy beleid. Dat wil zeggen dat zij uw gegevens onder geen enkel beding mogen verstrekken aan derde partijen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
  • Er vindt actieve controle plaats op misbruik van het keurmerk. Mocht u zelf Browsesafe logo tegenkomen zonder dat deze gelinkt is aan het Browsesafe certificaat verzoeken wij u contact op te nemen via het contactformulier.