Voordelen

BrowseSafe keurmerk

Stichting BrowseSafe zet zich in om via een kwaliteitskeurmerk elk moment van contact tussen website en consument te waarborgen.

Als onafhankelijke organisatie vergroten wij het vertrouwen wanneer een website het BrowseSafe keurmerk hanteert. Een bezoeker of klant kan op elk moment erop klikken voor bewijs van certificatie en resultaten van de keuring.

Veilig online winkelen

Dankzij de waarborging van de Wet verkoop op afstand en bijbehorende informatieplicht. Advies en ondersteuning wordt geleverd door Stichting BrowseSafe wanneer een website niet volledig voldoet aan de betreffende richtlijnen.De nadelen voor bijvoorbeeld webwinkels is dat bij gebrek aan informatie door de aanbieder het herroepingsrecht automatisch wordt verlengd naar 30 dagen. Daarnaast is het tevens een stuk service als bezoekers en klanten worden voorzien van alle informatie om veilig een besluit te nemen tot aankoop.

Eigen veiligheid

Niet alleen de veiligheid van klanten en bezoekers waarborgen met een keurmerk maar tevens eigen veiligheid van de website tegen kwaadwillenden. Naast veiligheid op basis van tekst, wet verkoop op afstand, ook waarborging van gebruikte techniek. Haalbare technische maatstaven om Nederland meest veiligste website te creëren.

Maatschappelijk inzet

BrowseSafe keurmerkhouders helpen mee aan verdere ontwikkeling en realisatie van voorlichtingen en andere projecten. Naast digitale erkenning door keurmerk, cetificaat en plaatsing op onze website tevens erkenning in de praktijk. Verwijzingen in de communicatie van andere projecten, zorgt ervoor dat BrowseSafe keurmerkhoudere kunnen genieten van een bredere vertoning van hun steun en inzet voor veilig internet.

Betrouwbaarder imago

De onafhankelijke rol van Stichting BrowseSafe waarborgt de kwaliteit en vertrouwen van de consument tegenover de website die zichtbaar het BrowseSafe keurmerk toont. Tevens kent het BrowseSafe keurmerk kwaliteitsborging. De website wordt niet één keer gekeurd maar liefst vier keer tijdens één gebruiksperiode.

Niet omzet afhankelijk

Geen variabele tarieven maar één vast tarief en duidelijkheid. De categorie die een BrowseSafe keurmerkhouders hanteert geeft aan in welke mate de website voldoet aan de criteria van het BrowseSafe keurmerk.

Beter rendement en conversie

Een verbeterde en veilige uitstraling heeft een positieve invloed op uw rendement. Met name op het gebied van conversie wat voor een groot deel afspeelt tijdens het bezoek vooraf de aankoop. De kracht van het BrowseSafe keurmerk is dat u meer waarborging van veiligheid en maatschappelijk onderneming communiceert.

Geen administratie of certificatie kosten

Zoals de Wet verkoop op afstand als richtlijn opgeeft, dienen alle prijzen inclusief te zijn. Zo ook bij het BrowseSafe keurmerk, geen extra kosten betreft administratie en certificatie. Het tarief is gebaseerd op kosten en een bijdrage aan verdere voortgang van andere projecten. Zelfs de kwaliteitsborging door periodieke controles is inbegrepen.